De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie en historie: de ingrediƫnten, technieken en recepten
Pepita Aris
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2006
Editie:
2e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Spanish food and cooking
Jaar van uitgave:
2003
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Annes Publishing
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
90-5920-209-0
EAN:
9789059202092
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
31 cm
Omvang:
256 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Spanish food and cooking. - London : Annes Publishing, 2003. - Met reg. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2004.
Annotatie
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen