De studentenkookgids pasta
Vitataal
Uitgegeven:
Utrecht, 2009
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Pasta sauces
Jaar van uitgave:
2007
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Octopus
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Aardappelgerechten - Deegwaren - Rijstgerechten (629.73)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0080-8
EAN:
9789048300808
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
256 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Pasta sauces. - London : Octopus, 2007. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Meer dan 200 overheerlijke pastasauzen voor bij gedroogde of verse pasta.

Van klassieke sauzen als Bolognesesaus en Saus van geroosterde groenten tot wat ongewonere sauzen als Romige walnoot-dolcelattesaus.

Verdeeld in overzichtelijke hoofdstukken die het je makkelijk maken een keuze te maken.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen