De vetarme vegetarische keuken
meer dan 180 inspirerende, eenvoudige recepten voor heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden : met ruim 750 verhelderende kleurenfoto's
Nicki Dowey
Uitgegeven:
Utrecht, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 februari 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Low-fat no-fat vegetarian
Jaar van uitgave:
2006
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Anness
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Redactie:
Samenstelling:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Vegetarische kookboeken - Rauwkostrecepten (629.4)
NUR:
Dieetboeken (443)
Codes
ISBN:
978-90-5920-540-6
EAN:
9789059205406
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
30 cm
Omvang:
255 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Low-fat no-fat vegetarian. - London : Anness, cop. 2006. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
De vetarme vegetarische keuken
MEER DAN 180 INSPIRERENDE, EENVOUDIGE RECEPTEN VOOR HEERLIJKE EN GEZONDE VEGETARISCHE MAALTIJDEN MET RUIM 750 VERHELDERENDE KLEURENFOTO'S
- Heerlijke soepen, voorgerechten, tussendoortjes, salades, hoofd-, bij- en nagerechten
- Met vegetarische, nagenoeg vetvrije versies van klassiekers als moussaka, pizza, tortilla, crêpes Suzette en diverse curry's en stoofschotels. Daarnaast krijgt u recepten aangereikt voor verrukkelijke eigentijdse gerechten, zoals Gekruide mangosoep met yoghurt, Groene salade met frambozenvinaigrette, Pannen-koeken met ratatouillevulling, Groentekebabs en Brownies met banaan
- Met deskundig advies over gezonde voeding, en talloze richtlijnen voor het beperkt toepassen van vet in de keuken zonder dat dit ten koste gaat van de smaak van de gerechten
- Het merendeel van de recepten bevat niet meer dan 5 gram vet per portie. Alle recepten zijn voorzien van een gedetailleerde voedingsanalyse, waaronder het vet- en caloriegehalte van het gerecht
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen