De zeven levens van mijn hond
voor een goed begrip van elke levensfase en alle informatie voor optimale verzorging
Jan Fennell
Auteur:
Uitgegeven:
Baarn, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The seven ages of your dog
Jaar van uitgave:
2005
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
HarperCollinsEntertainment
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Fokken - Verzorgen - Opvoeden - Africhten (634.13)
NUR:
Huisdieren (431)
Codes
ISBN:
978-90-5210-684-7
EAN:
9789052106847
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
320 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: The seven ages of your dog. - London : HarperCollinsEntertainment, 2005. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
De zeven levens van
MIJN HOND
De zeven levens van mijn hond is Jan Fennells belangrijkste boek sinds De vrouw die naar honden luistert. Jan gaat hierin opnieuw de strijd aan tegen de gangbare opvattingen door zich af te vragen hoe honden nu eigenlijk hun wereld ervaren. En door dat te doen beantwoordt zij de belangrijkste vragen die men zich als baas stelt, zoals: moeten honden zich ook door die vreselijke tienerjaren worstelen, bestaat er voor hen ook zoiets als een midlifecrisis. En als dat zo is, welke instincten liggen hieraan ten grondslag? En hoe kunnen wij bazen ervoor zorgen dat onze honden bij iedere stap vooruitgang boeken? Met een frisse, nieuwe aanpak van het onderwerp brengt Jan het leven van de hond in kaart. In al die verschillende fasen plaatst zij de wereld van de hond in de context van zijn voorouder de wolf, waarbij zij duidelijk maakt welke vragen een hond zich stelt - en door dat te doen geeft zij alle antwoorden die nodig zijn om de ontwikkeling van een huisdier op een effectieve en liefdevolle manier te begeleiden.
De zeven levens van mijn hond is een uitvoerige, geïllustreerde gids, waarin precies staat hoe u vanaf de eerste dag dat u de hond krijgt met hem moet omgaan. Er staan adviezen in over dieet, verzorging en gezondheid, en hoe men een relatie van vertrouwen met de hond opbouwt.
Jan Fennell
De vrouw die naar honden luistert
In De vrouw die naar honden luistert veranderde Jan Fennell de manier waarop wij over honden denken. Met dit boek lijkt ze de ultieme en definitieve gids te hebben geschreven voor alle hondeneigenaren, waar ook ter wereld.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen