Dikkie Dik
Lente, zomer, herfst, winter
Jet Boeke
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2018
Editie:
Eerste druk
Serietitel:
Dikkie Dik
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
6 augustus 2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6946-8
EAN:
9789025769468
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
100 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Dvd ingesproken door Jet Boeke. - Eerder verschenen in de Dikkie Dik boeken: Lentekriebels, Zomerfratsen, Herfstpret en Winterbibbers.
Annotatie
Dikkie Dik beleeft avonturen in elk seizoen. Vierkant prentenboek, waarin vier bundels met elk vier verhalen verzameld zijn. Met vrolijk gekleurde illustraties en een dvd met geanimeerde versies van de verhalen. Vanaf ca. 2 jaar.
Flaptekst
Bekijk de avonturen van de populairste kat Dikkie Dik door de seizoenen heen niet alleen op papier, maar ook op het scherm via de gratis bijbehorende dvd!

Lente, zomer, herfst en winter
Het leventje van Dikkie Dik ziet er in de zomer natuurlijk heel anders uit dan in de lente, herfst of winter. In dit dikke voorleesboek neemt de ondeugende kat je mee op avontuur. Zo zoekt hij paaseitjes in de lente, gaat hij naar het strand in de zomer, woedt er een storm in de herfst en gaat Dikkie Dik sleetje rijden in de winter. In de dikke voorleesbundel zijn per seizoen vier spannende verhaaltjes verzameld.

Gratis dvd
In 'Dikkie Dik - Lente, zomer, herfst en winter' kun je de avonturen van Dikkie Dik niet alleen op papier lezen en bekijken, maar ook op het scherm: bij het boek zit een gratis dvd met daarop alle 16 verhalen uit het boek plus nog eens 8 extra animaties. Het hele jaar door lees- en kijkplezier dus, thuis of onderweg in de auto.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen