Dikkie Dik
wat een herrie! : geluidenboek
Jet Boeke
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2018
Serietitel:
Dikkie Dik
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
23 november 2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Peuterboeken (271)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6943-7
EAN:
9789025769437
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
14 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Omslag heeft sticker met tekst Al 40 jaar.
Annotatie
Dikkie Dik en Poes Muis proberen een muis te vangen, maar ze gooien een pan op de grond en breken een vaas. Ook bij hun volgende pogingen gaat van alles mis en maken ze veel lawaai. Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties, geluidsknoppen en voelelement. Vanaf ca. 2 jaar.
Flaptekst
In het eerste Dikkie Dik-geluidenboek gaat Dikkie Dik op jacht. Maar alle dieren weten te ontkomen, want hij maakt te veel herrie! Op elke spread zijn spannende geluidjes te horen.

Herrie
In het eerste Dikkie Dik-geluidenboek probeert Dikkie Dik een muis te vangen. Hij sluipt door de keuken, springt op het aanrecht, glipt achter de pannen langs en dan… kleng-beng – alle pannen vallen op de grond en de muis ontsnapt. Ook de andere dieren die Dikkie Dik probeert te vangen ontkomen, hij maakt gewoon te veel herrie!

Geluiden
Elke spread in dit boek heeft een spannend geluidje. Om het geluidje van een spinnende Dikkie Dik te horen, moet je op de laatste spread eerst Dikkie Dik – die moe is van al dat jagen – over zijn vachtje aaien.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen