Dodelijke valstrik
is deze seriemoordenaar nog te stoppen...
Quintin Jardine
Auteur:
Uitgegeven:
[Laren (NH)], 2008
Serietitel:
Een Bob Skinner-mysterie
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Death's door
Jaar van uitgave:
2007
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Headline
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Literaire thriller (305)
Codes
ISBN:
978-90-74274-23-4
EAN:
9789074274234
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
432 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Death's door. - London : Headline, 2007.
Annotatie
Als het onderzoek naar de moordenaar van jonge vrouwelijke kunstenaars in Schotland niet voldoende vordert, onderbreekt hoofdcommissaris Skinner zijn verlof.
Flaptekst
Bob Skinner weet zeker dat er een seriemoordenaar in zijn district rondloopt. Maar wat als hij hem niet vindt? Blijft het dan bij twee slachtoffers of volgen er meer?

Als twee jonge beeldende kunstenaressen op een ogenschijnlijk rituele manier vermoord worden, is de druk groot om de tweevoudige moordenaar te vinden. Wat is het verband met de kunstwereld? Is de moordenaar een ontevreden kunstcriticus? Een afgewezen minnaar? Of zit er nog iets veel boosaardiger achter deze moorden?

Door de bemoeienis van de vader van een van de slachtoffers, miljonair en zakenman Davor Boras, worden al snel Binnenlandse Zaken, MI5 en de CIA erbij betrokken. Maar het is uiteindelijk aan plaatsvervangend korpschef Bob Skinner om deze zaak, die even dodelijk als mysterieus is, op te lossen.

Wat is er belangrijker voor Boras, zaken of familie? Verbergen de treurende ouders iets wat niets met een gelukkig gezinsleven te maken heeft? Er staat te veel op het spel; er zal meer bloed vloeien en er zullen meer slachtoffers vallen ....
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen