Doe je mee?
Vrouwke Klapwijk
Uitgegeven:
Amsterdam, 2016
Serietitel:
Mees & Merel
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
15 april 2016
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-338-3296-3
EAN:
9789033832963
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
18 cm
Omvang:
28 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Uitgave in samenwerking met Happy Day.
Annotatie
Mees en Merel spelen verstoppertje op de ark van kapitein Noach. Andere dieren willen ook graag meespelen, maar dat willen Mees en Merel niet. Dan geeft Kapitein Noach alle dieren een wijze les. Vierkant prentenboekje met eenvoudige kleurenillustraties Vanaf ca. 3 jaar.
Flaptekst
Ontdek met Mees & Merel hoe leuk het is om samen te spelen!
Mees & Merel zijn twee lieve, ondeugende vogels aan boord van de ark van Noach. Op deze heerlijke bekende locatie beleven de aandoenlijke figuurtjes leuke alledaagse dingen. Ze spelen verstoppertje, bouwen een zandkasteel met hun dierenvrienden op de ark; Raf de giraf, Jello de leeuw, Rix de aap en Duffy de duif. En voor een wijze les is Kapitein Noach nooit ver weg.

Doe je mee?
Een herkenbaar verhaal over samen spelen. Mees & Merel spelen verstoppertje in het ruim van de ark. Mees weet Merel wel heel snel te vinden. Er wordt vals gespeeld, maar door wie?

Vrouwke Klapwijk is schrijfster, kinderboekenadviseur, boekhandelaar én de liefste oma van Voorthuizen. Deze auteur van bijna honderd kinderboeken weet als geen ander in eenvoudige woorden een verhaal met humor te vertellen. Door haar pen beleven Mees & Merel de leukste avonturen!

Mariska Kalma is illustrator, vormgeefster en moeder van de vierjarige Hannah. Ze illustreerde het 'Waarom Kerst? Spellenpakket 2015' en brengt onder het label HEE Goodies leuke hebbedingetjes op de christelijke markt. Mariska geeft Mees & Merel een gezicht en door haar illustraties komen de vogels echt tot leven!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen