Dumonts kleine kaaslexicon
bereiding, oorsprong, soorten, smaak
Anne Iburg
Auteur:
Uitgegeven:
Lisse, 2004
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Dumonts kleines Käselexikon
Jaar van uitgave:
2003
Plaats van uitgave:
Köln
Uitgever:
DuMont monte
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO's:
Melk en melkbehandeling - Zuivelbereiding (633.9)Zuivelgerechten (629.72)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
90-366-1637-9
EAN:
9789036616379
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
18 cm
Omvang:
301 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Dumonts kleines Käselexikon. - Köln : DuMont monte, cop. 2003. - Rugtitel: Kaaslexicon. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
De beste kaassoorten van A tot Z in beeld:
* Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;
* Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;
* Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;
* Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;
* Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen