Easy peasy family
een gezonde basis voor het hele gezin
Gottmer Uitgevers Groep
Uitgegeven:
Hilversum, 2015
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-5956-658-3
EAN:
9789059566583
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
238 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Met medewerking van de Gottmer Uitgevers Groep. - Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn de eigenaren van Bluebelle. - Verder op omslag: 100 dagelijkse recepten voor thuis en daarbuiten. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Gemakkelijke thuismaaltijden, ideeën voor de broodtrommel, voedzame snacks, drankjes en traktaties: je vindt ze allemaal in dit boek! 'Easy Peasy Family' is de logische opvolger van het succesvolle boek 'Easy Peasy: een gezonde basis voor de allerkleinsten'. In dit nieuwe boek vind je houvast voor een gezonde basis voor het hele gezin. Met 100 recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is dit hét boek voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine 'grote' mannen. Claire runt sinds 2008 het succesvolle platform Bluebelle Foodworks waarbinnen Vera en zij regelmatig de krachten bundelen. 'Na 'Easy Peasy' lieten ouders uit het hele land ons weten hoe blij ze waren met ons boek. Of er ook een vervolg kwam voor de basisschoolleeftijd? Dat boek ligt nu voor je. Een boek dat meegroeit met de wereld van je kinderen!'
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen