Echt sexy
luisterboek
Renate Dorrestein
Uitgegeven:
Amsterdam, 2007
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
NUR:
Gesproken tekst voor volwassenen (cd-tape) (077)
Codes
ISBN:
978-90-254-1643-0
EAN:
9789025416430
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25,1 cm
Omvang:
6627 Compact disc
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Integrale weergave van het gelijknamige boek voorgelezen door de auteur: Amsterdam etc. : Contact, 2007.
Annotatie
Een scholiere loopt weg van huis en school, niet alleen op zoek naar haar verdwenen vriendin, maar ook vanwege een enge medescholier en de toestand thuis.
Flaptekst
Deze- roman dankt zijn bestaan aan twee krantenberichten die ik kort achter elkaar las. Het ene bericht ging over groepsverkrachtingen door brugklassers. Het andere out ouders die hun ongeboren baby alvast hadden aangemeld bij Hyves, een vriendennetwerk op internet. Een knal in mijn hoofd was het gevolg. Hoe krankzinnig kan het leven worden? Echt sexy doet er nog een schepje bovenop. om te laten zien wat de consequenties zouden kunnen zijn.
Maak kennis met Fiebie Koolveld. mijn dertienjarige heldin. Bij haar op hot schoolplein maken minderjarige dealers de dienst uit, in garageboxen en fietstunnels voltrekken zich duistere zaken, en volwassenen geven niel thuis. Vaak heeft Fiebie het gevoel dat zij do enige op aarde is die zou willen dat iedereen wat minder gemeen was. Wanneer haar beste vriendinnetje op een dag spoorloos verdwijnt. begint Fiebie. in de hoop haar terug te vinden, aan een lange zwerftocht door de stad. Opgejaagd door een griezelige jongen die erop uit is háár te laten verdwijnen, dromend over haar moeder in Oezbekistan en hunkerend naar.Johnny. bij wie zij in huis woont. belandt ze ten slotte bij Van Hamelen. export in hot opsporen van vermiste meisjes. En dan komt ze niet alleen achter bepaalde economische wetten. ze ontdekt ook zichzeIf.
In Echt sexy gaat een onthutsende wereId open. Het is de onze. Veel leesplezier!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen