Fast, fresh & easy
100 fantastische, eenvoudige recepten
Lorraine Pascale
Uitgegeven:
Utrecht, 2013
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Fast, fresh and easy food
Jaar van uitgave:
2012
Uitgever:
HarperCollinsPublishers
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0801-9
EAN:
9789048308019
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
304 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Fast, fresh and easy food. - HarperCollinsPublishers, cop. 2012. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
In dit boek vindt u meer dan honderd gloednieuwe recepten om van te watertanden. Ze zijn gecreëerd op snelheid en gemak; bovendien zitten ze boordevol smaak. Wat dacht u van Aziatische BBQ-kippenvleugeltjes met maisrijst en rodekoolsalade, of van visburgers in cajunstijl met aioli en gebakken aardappelpartjes? En een heerlijke chocolademousse met frambozen?
Of u nu een doordeweekse maaltijd voor uw gezin of een lunch voor vrienden
wilt creëren, deze gerechten zijn zo gemakkelijk te maken dat er niets mis
kan gaan.


Lorraine Pascales plezierige kookstijl werd onder de aandacht van een groot publiek gebracht door haar televisieserie Baking Made Easy op BBC 2. De serie is in Nederland uitgezonden op RTL Lounge. Door middel van traktaties als haar 'I Can't Believe You Made That Cake' (Ongelooflijk-dat-ie-eigengemaakt-is-taart) liet Lorraine miljoenen kijkers kennismaken met haar verrassend eenvoudige maar voortreffelijke recepten. Het boek dat naar aanleiding van de serie verscheen, werd een bestseller. Daarop volgde een nog populairder boek, Home Cooking Made Easy, en zo was ze al snel de meest succesvolle beginnende kookboekenschrijfster ooit in Groot-Brittannië. Beide boeken zijn in Nederland en België verschenen bij Veltman Uitgevers.

Lorraine is afgestudeerd aan de wereldberoemde Leiths School of Food and Wine. Daarna volgde ze een twee jaar durende opleiding in de International Culinart Arts in Pastry en liep ze stage in een aantal befaamde restaurantkeukens, zoals Petrus, de Mandarin Oriental, Gilgamesh en The Wolseley. Lorraine zag het niet zitten om achttien uur per dag in loondienst te werken, dus begon ze haar eigen banketbakkerij: Ella's Bakehouse in Covent Garden te Londen. En nu creëert ze kookboeken voor drukbezette mensen die lekkere, originele, verse gerechten willen maken zonder al te veel omhaal.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen