Frozen yoghurt
de lekkerste yoghurtijsrecepten
Constance Lorenzi
Uitgegeven:
Antwerpen, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
15 april 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Frozen yoghurt à la française
Jaar van uitgave:
2013
Uitgever:
Marabout
Vertaald uit:
Frans
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO's:
Zuivelgerechten (629.72)Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-223-2949-8
EAN:
9789022329498
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
158 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Frozen yoghurt à la française. - Marabout, ©2013.
Annotatie
Flaptekst
Frozen yoghurt is al een tijdje hot in tal van wereldsteden. Het is een bevroren dessert op basis van yoghurt, vaak gemengd met vers fruit, chocolade of nootjes en gecombineerd met een fruitige of crunchy topping verovert nu ook onze contreien. Wie verse frozen yoghurt heeft geproefd, is direct verkocht en wil meer van dat.

Dat is perfect mogelijk met dit prachtige boek op de keukentafel. Maak je frozen yoghurt natuur, vanille, karamel of chocolade en combineer met een fruitcoulis of een heerlijke topping. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met de varianten: met mango-limoen, met banaan-hazelnoot met koekjesdeeg of cheesecake Moet je op je lijn letten, gebruik dan yoghurt met 0% vet. Griekse yoghurt is ook een goeie basis, net als sojayoghurt. Met frozen yoghurt kun je ook een heerlijke milkshake of lassi maken. En heb je nog yoghurt over, kijk dan naar het laatste hoofdstuk in dit boek: daar vind je het lekkerste gebak ooit met yoghurt.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen