Geen schaduw zonder zon
Anke de Graaf
Auteur:
Uitgegeven:
Deventer, 2015
Serietitel:
Grote letter bibliotheek
Serienummer:
3026
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
18 februari 2016
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Romantiek (343)
Codes
ISBN:
978-90-364-3026-5
EAN:
9789036430265
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
466 pagina's
Bibliografische annotatie
Eerder verschenen in grote letter: ©1994. - (Grote letter bibliotheek ; 1367). - Oorspronkelijke uitgave: Baarn : Bigot & Van Rossum, 1983. - Met grote letters gedrukt.
Annotatie
Als haar huwelijk met een stugge econoom stuk loopt, zit een spontane verkoopster aanvankelijk diep in de put.
Flaptekst
Als de spontane Elske van Bemmel, een meisje met een zonnig, opgewekt karakter, en de wat zwaartillende, stille student Frank Oosterhout hun familie en vrienden van hun trouwplannen op de hoogte stellen, wordt dit bericht met gemengde gevoelens ontvangen. Immers, zij zijn qua karakter elkaars tegenpool en bovendien is Frank nog niet klaar met zijn studie.
Aanvankelijk blijft Elske werken, ook nadat hun eerste zoon is geboren en de combinatie werk en opvoeding haar niet licht valt. Dan studeert Frank af, krijgt een baan en kan Elske, wanneer hun tweede zoon zich aandient, stoppen met werken. Frank maakt snel carriere en hun huwelijk lijkt volmaakt.
Aan Elskes geluk dreigt echter plotseling en definitief een einde te komen als Frank een knap, jong meisje leert kennen en zijn gezien verlaat. De gebeurtenissen raken in een stroomversnelling als, na jaren, Elske een oudere man ontmoet en Frank weer bij haar en de kinderen wil terugkomen...
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen