Gena & Finn
Hannah Moskowitz
Uitgegeven:
[Leuven], 2018
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Gena|Finn
Jaar van uitgave:
2016
Uitgever:
Chronicle Books
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-5908-836-8
EAN:
9789059088368
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
287 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Gena|Finn. - Chronicle Books, ┬ę2016.
Annotatie
Gena (18) en Finn (22) zijn fan van de televisieserie Up Below. Ze lezen elkaars blogs en gaan e-mailen. Er ontstaat een online vriendschap die steeds dieper wordt. Als het noodlot Gena's leven overhoop gooit, is Finn de enige die haar kan helpen. Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
Gena en Finn zouden elkaar nooit hebben leren kennen als ze niet allebei fan geweest waren van dezelfde televisieserie. De achttienjarige Gena is een populaire blogster die zich staande probeert te houden als eerstejaars aan de universiteit. De twee├źntwintigjarige Finn probeert de eindjes aan elkaar te knopen in een grootstad en vraagt zich ondertussen af hoe het verder moet met haar vriendje. Hoe verschillend ze ook zijn, de meisjes beseffen dat hun relatie dieper gaat dan de fanfictie die ze online schrijven. Als het noodlot toeslaat en Gena's leven overhoop gooit, kan enkel Finn haar helpen. En ook dat gaat niet zonder slag of stoot.

E-mails, sms-berichten, dagboekfragmenten en blogposts vertellen het verhaal van Gena en Finn, een verhaal van digitale vriendschap en liefde.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen