Gestolen jeugd
Linda Howard
Auteur:
Uitgegeven:
's-Gravenhage, 2006
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Cry no more
Jaar van uitgave:
2003
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
Ballantine
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Thriller (332)
Codes
ISBN:
90-453-0482-1
EAN:
9789045304823
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
382 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Cry no more. - New York : Ballantine, 2003.
Annotatie
Tien jaar na de ontvoering van haar baby komt een Amerikaanse vrouw haar zoon op het spoor en belandt in een web van intriges.
Flaptekst
GESTOLEN IEUGD
'CRY NO MORE
Het leven van Milla Edge lijkt perfect totdat op klaarlichte dag haar zes weken oude zoontje wordt ontvoerd. Tien jaar later is Milla nog steeds op zoek naar haar kind... en dat van vele anderen. Zij heeft een organisatie opgericht die probeert verdwenen kinderen terug te vinden.
In Mexico ontdekt zij het gruwelijke lot van vele kinderen die de afgelopen jaren zijn verdwenen in het web van een sinistere bende die baby's smokkelt. De sleutel tot het ontmaskeren van deze misdadige organisatie is een eenogi-ge man. Om hem te vinden sluit Milla een bondgenootschap met James Diaz. Deze verdachte vreemdeling houdt er echter zijn eigen duistere agenda op na. Als een gevaarlijke moordenaar hun pad kruist, worden de rollen omgedraaid en is Milla niet langer de jager maar de prooi...
Met Gestolen jeugd heeft Linda Howard een adembenemende thriller over hartzeer, obsessie en wraak geschreven. Zij schreef eerder al vele bestsellers die in de New York Times-toptien terechtkwamen, waaronder het bij Uitgeverij BZZT H verschenen Tot het uiterste. Zij won met haar thrillers diverse prijzen en woont met haar man in Alabama.
Linda Howard is een buitengewoon originele verhalenverteller.'- Iris Johansen, auteur van onder meer Speurtocht en De vloed
Linda Howard serveert wederom een mengsel van hete seks, emotionele impact en zinderende spanning.' - Publishers Weekly
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen