Giechelvisjes & knuffeldiefjes
Avonturen van Eefje en Mark op Terschelling
Carry Slee
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2017
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-488-4047-2
EAN:
9789048840472
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
46 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Ondertitel op omslag: de avonturen van Eefje en Mark op Terschelling. - Oorspronkelijke titel met illustraties van Dagmar Stam: Giechelvisjes. - Houten : Van Holkema & Warendorf, ©2000. - (Kwispelstaartjes).
Annotatie
De 6-jarige Mark en zijn iets oudere zus Eefje gaan een week met opa en oma op vakantie naar Terschelling. Daar leren ze veel over dieren. Vanaf ca. 4 jaar.
Flaptekst

Mark en Eefje gaan met hun hond Boef op vakantie naar Terschelling, want daar hebben opa en oma een vakantiehuisje gehuurd. De tocht ernaartoe is al ontzettend spannend, zeker als Ollie, de knuffel van Mark, opeens verdwijnt...
Op het eiland komen Mark en Eefje veel te weten: wat een duinpan is, hoe levende garnalen eruitzien en hoe zeehonden leven. Wat maken ze veel mee! Op het strand bouwen Mark en Eefje een vissersboot. Boef en de knuffels zijn vissen die uit zee geschept worden om les te krijgen op de vissenschool. Een vissenschool vol giechelvisjes! Bij het vliegeren gaat Eefje de lucht in! En op de laatste dag gaan Mark en Eefje in het zee-aquarium een plattepannenkoekenvis aaien... Wat zou dat voor beest zijn?

Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen