Glamorama
Bret Easton Ellis
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2010
Editie:
9e dr
Serietitel:
Dwarsligger
Serienummer:
40
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Glamorama
Jaar van uitgave:
1999
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
Knopf
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Literaire thriller (305)
Codes
ISBN:
978-90-498-0032-1
EAN:
9789049800321
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
1043 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Glamorama. - New York : Knopf, 1999. - Uitg. in samenw. met Ambo/Anthos. - 1e dr. Nederlandse uitg. in 3 verschillende ed.: Amsterdam : Anthos ; Antwerpen : Manteau, 1999.
Annotatie
Wanneer een mannelijk fotomodel zichzelf in de problemen brengt door leugens en drugsgebruik en New York moet verlaten, raakt hij in Europa betrokken bij een groep vroegere collega's die nu terroristen zijn.
Flaptekst
Victor is een mooie twintiger en in de modellenwereld de 'it-Boy of the Moment'. Hij rent glamourparties af waar het merknamen en namen van beroemdheden regent. Dan vraagt een mysterieuze opdrachtgever hem voor veel geld in Engeland zijn vroegere medestudente Jamie op te sporen. Zij blijkt in de ban van de biseksuele Bobby, die met enkele ex-modellen terroristische aanslagen pleegt.

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen