Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2009
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Taste of Greece
Jaar van uitgave:
1997
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Lorenz
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Co-auteur:
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-483-0093-8
EAN:
9789048300938
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Taste of Greece. - London [etc.] : Lorenz, 1997. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
In het oostelijke Middellandse Zeegebied worden verse en eenvoudige ingrediënten gebruikt om de heerlijkste gerechten te maken. Ontdek de keuken van dit gebied met recepten voor traditionele Griekse salade met feta, Vis met tahinsaus uit de oven, Hummus bi tahina, Semolina-notenhalva en nog veel meer.
50 authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied
Met echte klassiekers: Gevulde druivenbladeren met knoflookyoghurt, Octopus gestoofd in rode wijn, en Moussaka
Bij elk recept staan stap-voor-stapaanwijzingen met fotos, plus een grote foto van het eindresultaat
Verleidelijke gerechten vullen uw huis met de geuren van het Middellandse Zeegebied van soepen en voorgerechten tot zalige taarten en desserts
Door het hele boek staan tips van professionele koks
50 authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied
Met echte klassiekers: Gevulde druivenbladeren met knoflookyoghurt, Octopus gestoofd in rode wijn, en Moussaka
Bij elk recept staan stap-voor-stapaanwijzingen met fotos, plus een grote foto van het eindresultaat
Verleidelijke gerechten vullen uw huis met de geuren van het Middellandse Zeegebied van soepen en voorgerechten tot zalige taarten en desserts
Door het hele boek staan tips van professionele koks
Literaire adressenbank
Uitgever