Hamburgers de luxe
vlees, vis, veggie
David Japy
Uitgegeven:
Antwerpen, 2017
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
8 februari 2017
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Hamburger gourmet
Uitgever:
Marabout
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte (629.71)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-223-3345-7
EAN:
9789022333457
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23,8 cm
Omvang:
160 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Hamburger gourmet. - Marabout, ©2013. - Met register.
Flaptekst
Een hamburger kent iedereen, als snelle hap tussen een broodje of met frietjes en sla. Vroeger was de keuze beperkt en werd de hamburger niet echt als culinair hoogstaand beschouwd. Maar zijn status is veranderd. Als je met vlees van superkwaliteit werkt en dat subtiel kruidt, dan kun je een driesterrenhamburger bereiden. En niet alleen met rundvlees natuurlijk, ook met andere vleessoorten, vis, groenten of granen kun je heerlijke burgers maken. Varieer en combineer met gesmolten kaas, een pittig sausje, een krokant broodje, een kraakverse salade en je zult gegarandeerd scoren.

In Hamburgers de luxe vind je voor elk wat wils, de klassieke hamburger puur of gecombineerd met spek of bacon, met rode bietjes en wasabi, met cantal en vijgenconfituur, met geitenkaas en aubergine... Of verkies je een kruidige kipburger, een succulente lams- of kalfsburger? Hou je niet van vlees? De zalmburger met dille en citroen, de kabeljauwburger of de exclusieve kreeftenburger zullen je vast bekoren. En voor de vegetariërs zijn er de quinoaburger en groenteburgers met diverse groentecombinaties.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen