Happy hooker
stitch 'n bitch : hét eigentijdse haakboek
Debbie Stoller
Auteur:
Uitgegeven:
Baarn, 2006
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The happy hooker : stitch 'n bitch crochet
Jaar van uitgave:
2006
Plaats van uitgave:
New York
Uitgever:
Workman
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Illustraties:
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Haken en haakpatronen (625.7)
NUR:
Handwerken, naaien en naaldkunst als hobby (474)
Codes
ISBN:
978-90-213-3755-5
EAN:
9789021337555
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
182 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: The happy hooker : stitch 'n bitch crochet . - New York : Workman, 2006. - Met reg.
Annotatie
Uitleg van haaktechnieken, met ideeën en werkbeschrijvingen voor allerlei kledingstukken en accessoires om zefl te haken.
Flaptekst
HeerLijk Haken
Kanten sexy zomertruitjes. Chique behaaglijke sweaters. Stoere funky mutsen en kleurrijke geraffineerde omslagdoeken. Dit alles begint heel eenvoudig met een haaknaald, garen en omslaan, en dan volgen de verschillende steken, versierin- gen en oneindige creatieve mogelijkheden. Stijlvol, ongekunsteld en barstensvol informatie en inspiratie, kortom een onmisbaar handboek. Leer de vaardigheden en de haaktaal. Maak je kleding zelf. En geef omavierkantjes een kans. Speciale oproep voor breisters: haken is super makkelijk en gaat razendsnel!
DEBBIE STOLLER, een 'breiende superster' (San Francisco Chronicle) is de auteur van Stitch 'N Bitch: h eigentijdse breihandboek en Stich 'N Bitch Nation. Stoller stamt af van een lange lijn van Nederlandse breisters, is in de vrouwenpsychologie afgestudeerd aan Yale en hoofdredacteur van BUST magazine (www.bust.com) Ook is ze de oprichtster van de NYC Stitch 'N Bitch groep. Debbie woont in Brooklyn met een kast vol garens. (Debbie is afgebeeld op de voorzijde.)
Met:
VLINDERBLOEM OMSLAGDOEK BIKINI-IN-TASJE GLAMOUR VOOR EEN AVOND-KETTING BAROKVESTJE LEKKER LUCHTIG TOPJE LENTE IN WINTER-HOEDJE EN SJAAL PLUIZIGE KONIJNENPANTOF-FELTJES SCHATTIGE I-POD WEZENTJES PAARSE FLANEERROK EN NOG VELE ANDERE...
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen