Harmonie- en fanfareorkesten
Margot Engelen
Uitgegeven:
2014
Serietitel:
Limburg in Beeld
Serienummer:
1
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
22 oktober 2014
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
NUR:
Muziek algemeen (660)
Codes
ISBN:
978-90-8516-382-4
EAN:
9789085163824
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
27,4 cm
Omvang:
192 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Flaptekst
De uitgave Limburg in beeld: harmonie- en fanfareorkesten geeft in woord, beeld én geluid een swingend, gepassioneerd en dynamisch beeld van de Limburgse blaasmuziek.

Met meer dan 300 foto's, ingezonden door de vele enthousiaste leden van de talrijke blaasverenigingen die Limburg rijk is. Interviews met verschillende personen uit de Limburgse (blaas)muziekwereld én quotes van bekende Nederlanders, onder wie Hare Majesteit de Koningin, Camiel Eurlings, André Rieu, Karin Bloemen, Guido Dieteren, Romano Diederen, Ton van Reen, Hadewych Minis, e.a. maken dat u met deze fraaie uitgave een boek in handen hebt, dat op een zeer actuele en onderscheidende wijze laat zien én horen hoeveel plezier muziek kan brengen, hoe belangrijk muziek is voor de creatieve en emotionele ontwikkeling van kinderen, en welke rol muziek speelt in de hedendaagse Limburgse (volks)cultuur.

Limburg in beeld: harmonie- en fanfareorkesten is gemaakt dóór en vóór muzikanten uit de vele blaasmuziekverenigingen die Limburg rijk is.
Het ideale cadeau voor de komende feestdagen!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen