Het 5:2 vastendieet kookboek
voortreffelijke recepten voor gerechten met 100, 200 en 300 calorieën
Angela Dowden
Auteur:
Uitgegeven:
[Utrecht], 2014
Editie:
2e druk
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The 5:2 fasting cookbook
Jaar van uitgave:
2013
Uitgever:
Hamlin
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Vermageringsdiëten (628.85)
NUR:
Dieetboeken (443)
Codes
ISBN:
978-90-483-0946-7
EAN:
9789048309467
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
139 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The 5:2 fasting cookbook. - Hamlin, 2013. - 1e druk Nederlandse uitgave: 2013. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Vergeet al die eindeloze diëten waarvan u de moed al van tevoren in de schoenen zinkt. U kunt afslanken, uw gezondheid verbeteren en u fantastisch voelen door twee dagen per week te vasten. De rest van de tijd mag u normaal eten.

De honderd voortreffelijke recepten uit dit boek, allemaal met weinig calorieën, maken het u gemakkelijk op uw vastendag. Van flespompoen-ricottafrittata tot citroen-rozemarijnkip: alle gerechten zijn even smakelijk. U kunt ze maken voor één persoon, twee personen of het hele gezin. Behalve al die geweldige recepten vindt u in dit boek ook ideeën voor magere snacks, waarmee u het vasten beter kunt volhouden, een calorieënteller en een vier-weken-maaltijdplanner. Informatie over portiegrootte plus tips waarmee u het 5:2-schema uw leven lang kunt handhaven, maken het plaatje compleet.

Of u nu een 5:2-bekeerling bent die op zoek is naar inspiratie, of iemand die eerst meer wil weten: dit boek is de ideale gids op uw weg naar succesvol en duurzaam gewichtsverlies.


Angela Dowden heeft voedingswetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Nottingham in Engeland. Ze heeft acht jaar als voedingsdeskundige gewerkt in de levensmiddelenindustrie. De afgelopen vijftien jaar is ze ook actief geweest als journalist: ze schreef onder meer voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds en het magazine Closer, over onderwerpen als energiedichtheid en het vetgehalte van gehakt, maar bijvoorbeeld ook over het nieuwste celebritydieet. In 2012 won ze de award Nutrition and Health Writer/Broadcaster of the Year.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen