Het allesboek over piraten
Marian van Gog
Auteur:
Uitgegeven:
[Alkmaar], 2018
Serietitel:
Het Alles boek over
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Geschiedenis van de scheepvaart (658.2)
NUR:
Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar) (210)
Codes
ISBN:
978-90-206-1821-1
EAN:
9789020618211
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: 2004. - Met register.
Annotatie
Wist je dat er vrouwen waren die zich vermomden als man om mee te varen met een (piraten)schip? En wat voor straffen er stonden op piraterij? Allerlei weetjes over piraten, met allerlei vragen. Met veel grappige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Flaptekst
De leukste non-fictieserie is terug. En hoe!
De Allesboeken zijn terug! Deze geweldige non­fictieserie was een paar jaar terug zeer succesvol, met bijna 150.000 verkochte boeken. Kluitman kreeg regelmatig de vraag weer iets met deze serie te doen, en daarom verschijnen er in mei drie populaire titels in een nieuw jasje. Op een grappige en toegankelijke manier komt de lezer van alles te weten over het lichaam, piraten en uit vindingen. De Allesboeken zijn goed voor uren leesplezier en je steekt er nog wat van op ook!

PiraatKnoert-­met-­het­-houten-­been schreef ooit een zeer geheim zeerovershandboek met on-zichtbare inkt. Daardoor heeft niemand het boek ooit kunnen lezen. Tot nu! Wil je alles weten over piraten? Lees dan dit boek en kom er eindelijk achter waarom veel piraten een lap voor hun oog droegen...
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen