Het fluisterboek
Pamela Zagarenski
Uitgegeven:
Zeist, 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The whisper
Plaats van uitgave:
Boston / New York
Uitgever:
Houghton Mifflin Harcourt
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor kleuters
Codes
ISBN:
978-90-6038-760-3
EAN:
9789060387603
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
34 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The whisper. - Boston / New York : Houghton Mifflin Harcourt, ©2015. - Op omslag: 40 jaar Christofoor uitgeverij.
Annotatie
Een meisje krijgt van haar juf een bijzonder boek mee, maar onderweg naar huis waaien alle letters eruit. Een windvlaag vertelt haar dat ze zelf verhalen kan verzinnen bij de mooie plaatjes. Prentenboek met sfeervolle, fantasierijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.
Flaptekst
Stap binnen in de magische wereld van een klein meisje. Het meisje leent een bijzonder boek van haar leraar. Als ze naar huis rent, merkt ze niet dat alle woorden uit het boek ontsnappen. Thuis is ze teleurgesteld, omdat ze denkt dat er geen verhaal in het boek staat. Maar dan hoort ze gefluister... Ze ontdekt de diepe en inspirerende waarheid dat ieder van ons iets eigens inbrengt bij hetzelfde verhaal. Ieder heeft de creatieve kracht om zelf verhalen te verzinnen, werelden te scheppen. Het boek is voor lezers niet geheel zonder woorden, het meisje geeft steeds een aanzet, de eerste zinnen van een nieuw verhaal bij wat je afgebeeld ziet. En misschien begint het verhaal de volgende keer wel anders!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen