Het gouden amuse boek
Hans den Engelsen
Uitgegeven:
Soest, 2008
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-5426-383-8
EAN:
9789054263838
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
113 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Met reg.
Annotatie
Flaptekst
HET GOUDEN AMUSE BOEK

Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant 't Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's.
Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?

Allemaal overheerlijk!

En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen