Het gouden garen
Cornelia Funke
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2017
Serietitel:
Reckless
Serienummer:
3
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Das goldene Garn
Jaar van uitgave:
2015
Plaats van uitgave:
Hamburg
Uitgever:
Cecilie Dressler Verlag
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Medewerking:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Fictie 15+ (285)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-451-1986-1
EAN:
9789045119861
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
479 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Das goldene Garn. - Hamburg : Cecilie Dressler Verlag, 2015. - Geïnspireerd door de samenwerking van Cornelia Funke en Lionel Wigram.
Annotatie
Jacob en Will Reckless komen in aanraking met een eeuwenoude elf die hun levens verstoord en hen weer naar Mirrorworld brengt. Vanaf ca. 15 jaar.
Flaptekst
De magie van de Spiegelwereld beheerst het leven van de broers Jacob en Will Reckless steeds meer. Als Jacob ontdekt dat Will in de Spiegelwereld op zoek is gegaan naar de Zwarte Fee, vreest hij voor het leven van zijn broertje. Jacob besluit hem achterna te reizen, samen met zijn onafscheidelijke metgezel Vos.

Maar de spanning tussen Jacob en Vos loopt steeds hoger op. Om haar leven te redden, heeft Jacob eerder een afspraak gemaakt met de elzenelf. Maar die afspraak blijkt een afschuwelijke nachtmerrie. Zal Jacob Vos, om wie hij meer geeft dan om wie ook, moeten laten gaan? Het gouden garen is een adembenemend avontuur vol liefde en verraad.

Met dit derde boek over de Spiegelwereld toont Cornelia Funke na Achter de spiegel en Levende schaduwen opnieuw haar magistrale vertelkunst.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen