Het gouden pompoenen boek
Erica Bänziger
Auteur:
Uitgegeven:
Soest, 2008
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
10 juni 2008
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Das Kürbis Kochbuch
Jaar van uitgave:
2004
Plaats van uitgave:
Lenzburg
Uitgever:
Fona
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Co-auteur:
Foto's:
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO's:
Groenteteelt - Kruidenteelt (637.4)Groenten - Fruit (629.74)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-5426-327-2
EAN:
9789054263272
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
120 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Das Kürbis Kochbuch. - Lenzburg : Fona, cop. 2004. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Deskundige warenkennis en heerlijke gerechten met pompoen

Als er een onderscheiding bestond voor het koken met pompoen, zou Erica Bänziger daarvoor ongetwijfeld in aanmerking komen. Aan haar recepten valt af te lezen dat zij al jaren ervaring heeft met deze fantastische ¿reuzenbes¿.

De pompoen leent zich bij uitstek voor het bereiden van een gezonde en aantrekkelijke dagelijkse maaltijd. De invloed van Zuid-Europa en in veel gevallen het Verre Oosten geeft veel pompoengerechten net iets extra¿s. Gerechten als Toscaanse pompoensoep, pompoenterrine, pompoenpittenpesto, pompoenpizzadeeg, pompoenknoedels en pompoenbeignets maken het koken met pompoen in de herfst en de winter tot een feest.
In dit boek worden de pompoensoorten die het meest in de keuken worden gebruikt in woord en beeld aan u voorgesteld.
Ook met tal van tips voor het telen van pompoenen in de tuin!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen