Het grote boek van Meester Max
verhalen over een kleuterklas vol minimonsters
Rindert Kromhout
Uitgegeven:
Amsterdam, 2013
Editie:
5e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2009
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 4 - 6 jaar (281)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-258-5288-7
EAN:
9789025852887
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
184 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Oorspr. titel: Het grote voorleesboek van Meester Max. - 2004. - Bevat: Meester Max en de minimonsters. - 1998 ; Meester Max en het wiebelkind. - 1999 ; Meester Max voor altijd. - 2000 ; Meester Max en het kerstverhaal. - (In: Een kerstboom vol verhalen. - 2003) ; Het piepkleine boek van Meester Max. - 2006.
Annotatie
Bundel verhalen over meester Max die invalt in groep twee. In zijn klas is het een dolle boel. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.
Flaptekst
De juf is niet in de klas. De meeste kinderen zitten al in de kring, maar aan de tafel van de juf zit meester Max. 'Waar is de juf?' vraagt Bram. 'Jullie juf is ziek,' zegt meester Max. 'Ik blijf bij jullie in de klas om op jullie te passen tot juf Wendy weer beter is.'
In het begin valt dat helemaal niet mee! Want er gebeurt veel in een kleuterklas, elke dag weer. En kleuters doen alles vaak anders dan grote mensen graag zouden willen. Maar meester Max krijgt de smaak te pakken, en tenslotte wil hij nooit meer weg uit deze klas vol minimonsters!

In dit boek staan alle verhalen uit Meester Max en de minimonsters, Meester Max en het wiebelkind en Meester Max voor altijd bij elkaar. Met als extraatjes Meester Max en het kerstverhaal en Het piepkleine boek van Meester Max.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen