Het grote viskookboek
keukenpraktijk, warenkennis, 150 recepten
Tillmann Hahn
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
31 januari 2015
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Die neue Fischkochschule : das Standardwerk
Jaar van uitgave:
2014
Uitgever:
Christian Verlag GmbH
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Vlees- en visgerechten - Wild en gevogelte (629.71)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-1108-8
EAN:
9789048311088
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
27 cm
Omvang:
313 pagina's
Met foto's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Die neue Fischkochschule : das Standardwerk. - Christian Verlag GmbH, 2014. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Alles wat zwemt, staat erin!

Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.

Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto's van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.

Keukenpraktijk
- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen
- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto's

Warenkennis
- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee
- Vissoorten en zeevruchten in portretten
- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen

Recepten
- Meer dan 150 idee├źn voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!
- De wereld rond met internationale gerechten
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen