Het k-boek
krachtiger voor, tijdens en na kanker
Sabine De Vos
Auteur:
Uitgegeven:
Tielt, 2018
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 november 2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Kanker (Oncologie) (605.91)
NUR:
Lifestyle algemeen (450)
Codes
ISBN:
978-94-01-45115-4
EAN:
9789401451154
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
255 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Met literatuuropgave.
Annotatie
Voorlichting voor patiënten over uiteenlopende vormen van kanker, met adviezen om de genezing te bevorderen, afgewisseld met persoonlijke ervaringen van patiënten.
Flaptekst

Kanker zet je hele leven overhoop, als patiënt én als partner, kind, vriend of familie. Met het K-boek wil Sabine De Vos iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks geconfronteerd wordt met kanker, meer kennis, daadkracht en mentale kracht geven. Want het overkomt ongeveer 1 op 4 mensen. Maar wat is kanker juist en wat doet het met je lichaam? Hoe ga je hiermee om? Welke behandelingen zijn er? Hoe vertel je zoiets aan je gezin? Hoe beïnvloedt kanker je leven op lange termijn? En vooral: hoe kun je tijdens zo'n negatieve periode toch positief blijven?

In dit boek vind je duidelijke antwoorden, tips en tricks over hoe je je levenskwaliteit kunt verbeteren, wat je aan de bijwerkingen kan doen en wat lotgenoten heeft geholpen.

Het is bedoeld voor patiënten, maar evenzeer voor niet-patiënten die de ziekte en wat een patiënt doormaakt beter willen begrijpen, en die willen weten wat zij zélf kunnen doen om het woord kanker zo weinig mogelijk kans te geven.

  • Heldere uitleg over de medische kant van kanker en behandelingen
  • Met veel aandacht voor de menselijke kant van kanker
  • Met verhalen en tips van lotgenoten
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen