Het Muizenhuis luisterboek
Karina Schaapman
Uitgegeven:
Amsterdam, 2013
Serietitel:
Het Muizenhuis
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Gesproken tekst voor kinderen en jongeren (cd-tape) (076)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-476-1383-1
EAN:
9789047613831
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25,1 cm
Omvang:
1 Compact disc
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Integrale weergave van 2 boeken onder de titel: Sam & Julia. - Amsterdam : Rubinstein, 2011 en: Sam & Julia in het theater. - Amsterdam : Rubinstein, 2012.
Annotatie
De muisjes Sam en Julia wonen allebei in het Muizenhuis, waar nog veel meer muizenfamilies wonen. Sam is verlegen en Julia een echte durfal. Samen beleven ze allerlei avonturen. Hoorspelachtige vertelling met muziek en geluidseffecten. Vanaf ca. 4 jaar.
Flaptekst
Het kon niet uitblijven. Na een voorstelling vol muziek in Carré rondom het tweede boek van Karina Schaapman én een app vol geluidseffecten, is het nu tijd voor het eerste Muizenhuis luisterboek. Dit bijzondere luisterboek bevat verhalen uit het eerste en tweede boek, die worden voorgedragen door Dieuwertje Blok. Het zal verschijnen in de Week van het Luisterboek, april 2013. Bijzonder is de toevoeging van heel veel muziek, gemaakt door Floor Minnaert. De belevenissen van Sam en Julia worden nog meer verrijkt door allerlei geluidseffecten. Kortom: het beluisteren van Het Muizenhuis wordt een hoorspelachtige ervaring!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen