Het nieuw Afrikaanse kookboek
Ingmar Niezen
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht [etc.], 2012
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Co-auteur:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-215-5192-0
EAN:
9789021551920
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
224 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Uitg. in samenw. met Oxfam Novib. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Een kookboek vol nieuwe inspiratie voor de culinaire avonturier: de keuken van modern Afrika. Want wie kan gerechten als chapatis met pittige mangojam, avocado met gember of krabcurry in kokosmelk weerstaan? De bijzondere gerechten worden vergezeld door boeiende verhalen, die laten zien dat het borrelt en broeit in de keukens van dit prachtige continent.
Dit is het Nieuwe Afrika!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen