Het rookboek
vlees, vis, groente, fruit & meer conserveren & bereiden
Jeremy Schmid
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Smoked
Jaar van uitgave:
2014
Uitgever:
New Holland Publishers Pty Ltd
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO:
Overige bereidingswijzen (629.39)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-1163-7
EAN:
9789048311637
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
159 pagina's
Met foto's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Smoked. - New Holland Publishers Pty Ltd, 2014. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren.
De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken.
Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt.
De prachtige stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen