Het ultieme hapjesboek
meer dan 70 creatieve recepten en fascinerende smaaksensaties
Hubertus Tzschirner
Uitgegeven:
Utrecht, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
30 juli 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Lollies & Cones
Jaar van uitgave:
2013
Uitgever:
Fackeltr├Ąger
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0989-4
EAN:
9789048309894
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
223 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Lollies & Cones. - Fackeltr├Ąger, 2013. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
In Het ultieme hapjesboek wordt aan het begrip fingerfood een nieuwe dimensie gegeven door ze te serveren als lolly of in een hoorntje. Complete gerechten worden heel nauwkeurig bereid in een miniatuur uitvoering en opgediend als ware kunstwerkjes met verfijnde smaken.

Het boek staat vol perfecte hapjes voor elke gelegenheid. Er worden allerlei bijzonder geraffineerde, warme, koude, zoete en hartige gerechtjes gepresenteerd, voor het voorgerecht tot en met het nagerecht. Alle recepten zijn snel en gemakkelijk te maken door zowel hobbykoks als ervaren koks. Verder vindt u een verzameling basisrecepten en handige informatie over de benodigdheden en de verschillende mogelijkheden om deze kleine delicatessen te presenteren. Dit boek is de perfecte introductie tot de wereld van de spectaculaire hapjes.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen