Hier moet het zijn
Maggie O'Farrell
Uitgegeven:
Amsterdam, 2016
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
20 oktober 2016
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
This must be the place
Plaats van uitgave:
Londen
Uitgever:
Tinder Press
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Codes
ISBN:
978-90-263-3536-5
EAN:
9789026335365
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
483 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: This must be the place. - Londen : Tinder Press, 2016.
Annotatie
De relatie tussen Daniel en Claudette, die met hun kinderen op een afgelegen landgoed in Ierland wonen, komt onder druk te staan als Daniel iets ontdekt over een vroegere geliefde.
Flaptekst
'Hier moet het zijn' - Maggie O'Farrell

Een weergaloos portret van een huwelijk, van de Schotse bestsellerauteur bekend van 'Het verdwenen leven van Esme Lennox'.

Daniel Sullivan is een man met een gecompliceerd leven. Hij woont als New Yorker op het Ierse platteland, heeft twee kinderen in Californië die hij niet meer ziet en een lieve, maar explosieve vrouw, ex-filmster Claudette. Dan hoort hij op de radio de stem van een vrouw aan wie hij twintig jaar geleden zijn hart verloor maar die hij sindsdien nooit meer gezien heeft. De gedachte aan haar brengt zijn leven aan het wankelen en voert hem naar Londen, weg van zijn gelukkige gezin. Is zijn liefde voor Claudette groot genoeg om hem weer naar huis te laten keren? En wil Claudette dat nog wel? 'Hier moet het zijn' is een intieme en intens ontroerende roman over wie we achterlaten en wie we worden in onze zoektocht naar een plek in de wereld.

'Vernieuwend, ontroerend en waarachtig. Ik vond het geweldig.' - Rachel Joyce

'Tegelijkertijd gevoelig, wijs en vol vaart. Er zijn weinig dingen waar ik zo naar uitkijk als een nieuwe roman van Maggie O'Farrell.' - Cathy Renzenbrink, schrijfster van 'The Last Act of Love'


Literaire adressenbank
Uitgever
Delen