IJslekkernijen
meer dan 70 sensationele ijsgerechten, met 150 fantastische foto's
Joanna Farrow
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2009
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Ice cream
Jaar van uitgave:
2000
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Anness
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Co-auteur:
Foto's:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-483-0017-4
EAN:
9789048300174
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties en foto's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Ice cream. - London : Anness, 2000. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Meer dan 70 verrukkelijke recepten voor het maken van klassieke en hedendaagse ijsvarianten

Tot de fantastische reeks ijsverrassingen behoren klassieke smaken als vanille en aardbeien, maar ook ongebruikelijke soorten als bruinbroodijs of bijzondere combinaties als perzik & kardemom, cashewnoten & oranjebloesem en mokka, pruim & armagnac

Dit boek leert u niet alleen hoe u eenvoudig schepijs kunt maken, maar ook indrukwekkende ijsbombes, ijsterrines en ijstaarten, ideaal als afsluiting van een etentje - en tot slot vertellen we u wat het geheim is van warme ijsdesserts

Heldere instructies, vele tips, belangrijke technieken en een overzicht van de benodigde keukenapparatuur zijn gecombineerd met meer dan 150 prachtige foto┬┐s, zodat dit een verzameling recepten is geworden om van te watertanden
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen