Ik ben ik en jij bent jij
Karl Newson
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2019
Editie:
Eerste druk
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
4 juli 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The same but different too
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Nosy Crow Ltd
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-7134-8
EAN:
9789025771348
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
32 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: The same but different too. - London : Nosy Crow Ltd, ©2019. - Tekst Karl Newson, illustraties Kate Hindley.
Annotatie
Een meisje klimt minder hoog dan een koalabeer en een jongetje drinkt anders thee dan de olifant met zijn slurf. Groot, vierkant prentenboek met grappige verschillen en overeenkomsten tussen steeds een kind (ik) en een dier (jij). Met vrolijke kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.
Flaptekst
Ik ben ik en jij bent jij is een luchtig en humoristisch verhaal over verschillen en overeenkomsten, en is knap op rijm vertaald door Bette Westera. Dit vrolijke prentenboek gaat over verschillen en overeenkomsten. Karl Newson weet de thema’s acceptatie en tolerantie subtiel door te laten schemeren, terwijl humor de boventoon blijft voeren. Jij bent zus en ik ben zo, en dat is prima. En in sommige dingen zijn we juist hetzelfde, dat is grappig! De kleurrijke illustraties van de talentvolle Kate Hindley sluiten perfect aan bij de luchtige toon van het verhaal. Zij is de illustrator van Deze ridder zegt nee, geselecteerd voor de Prentenboek TopTien 2020.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen