Ik wil, ik wil... een krokodil!
Vivian den Hollander
Uitgegeven:
Houten, 2012
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2003
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Peuterboeken (271)
Leeftijdscategorie:
Voor kleuters
Codes
ISBN:
978-90-00-30742-5
EAN:
9789000307425
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
106 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Bevat: Lekker op vakantie ; Een stapel dozen en een nieuw huis ; Alle dagen dierendag. - Oorspr. uitg.: 2003, 2005, 2006.
Annotatie
Bundeling van drie verhalen over Lisa en Jimmy. Lisa gaat op vakantie in het bos, ze gaat verhuizen naar een groter huis in dezelfde buurt en op Dierendag mogen ze hun huisdier mee naar school nemen. Vanaf ca. 4 jaar.
Flaptekst
In dit boek zijn drie vrolijke verhalen over Lisa en Jimmy gebundeld. In Lekker op vakantie gaat Lisa samen met haar ouders op vakantie naar een huisje in het bos. Lisa geniet met volle teugen. En dan hebben haar ouders ook nog een verrassing in petto. In Een stapel dozen en een nieuw huis pakt Lisa samen met Jimmy op geheel eigen wijze speelgoed in, want Lisa gaat verhuizen naar een groter huis. En in Alle dagen dierendag mag de klas van Lisa en Jimmy hun huisdier meenemen naar school en staat Lisa thuis een heel bijzondere verrassing te wachten. Drie grappige, avontuurlijke verhalen die niet alleen prachtig zijn voor kleuters, maar ook voor hun ouders.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen