Italiaans
70 authentieke recepten uit heel Italië
Jeni Wright
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2009
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Italian
Jaar van uitgave:
2008
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Anness
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Co-auteur:
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Overige landen (629.63)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-5920-933-6
EAN:
9789059209336
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties en foto's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Italian. - London : Anness, 2008. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
70 authentieke recepten om de cultuur en keuken van Italië te verkennen aan de hand van zowel regionale klassiekers als moderne creaties. Een interessante inleiding laat zien hoe de geschiedenis van het land invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de regionale kooktradities die nog altijd even sterk en levend zijn.

Alle recepten worden duidelijk uitgelegd aan de hand van eenvoudige, geïllustreerde stappen en steeds een prachtige foto van het uiteindelijke gerecht, zodat u steeds een goed resultaat krijgt
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen