J. Kessels: the novel
P.F. Thomése
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2010
Editie:
6e dr
Serietitel:
Dwarsligger
Serienummer:
26
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2009
Plaats van uitgave:
Amsterdam
Uitgever:
Contact
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Literaire roman, novelle (301)
Codes
ISBN:
978-90-498-0018-5
EAN:
9789049800185
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
391 pagina's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Uitg. in samenw. met Contact. - 1e dr.: Amsterdam [etc.] : Contact, 2009.
Annotatie
Twee oudere jongeren toeren in een walm van sigarettenrook en country-muziek van Tilburg naar de rosse buurt van Hamburg om een precair klusje te klaren.
Flaptekst
J. Kessels: The Novel is het krankzinnige verslag van een ongewenste reis van de schrijver P.F. Thomése met zijn beste vriend (en favoriete personage) J. Kessels uit Tilburg-Noord.
Het is allemaal de schuld van ene Bertje, een oude kennis uit de Cafetaria Van Vroeger, wiens knetterhete frituurspetter van een zus de tongen nog steeds weet los te maken. En niet alleen de tongen. Waardoor de vrienden verstrikt raken in een web van intriges waar zij zelf part noch deel aan hebben.Van mij hoeft het allemaal niet zo, verzucht J. Kessels, maar als hij de kofferbak van zijn Toyota Kamikaze openmaakt, doet hij een afgrijselijke ontdekking. En dan begint het balletje (of wat het ook is) pas goed te rollen.

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen