Junior Suske en Wiske
het grote AVI-leesboek
Pieter van Oudheusden
Uitgegeven:
[Antwerpen], 2013
Editie:
1e dr
Serietitel:
Junior Suske en Wiske
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
6 februari 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Uitgever:
2011-2012
(Overige) personen
Illustraties:
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Leren lezen (287)
Technisch leesniveau:
S
Codes
ISBN:
978-90-02-25050-7
EAN:
9789002250507
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
161 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Bevat: De kat van Kaat ; Feest in de klas ; Aap aan de bal ; Een roos voor Lies ; Een huis voor spook ; Het ei van de draak. - Oorspr. uitg.: 2011-2012. - (Junior Suske en Wiske : verhaaltjes voor beginnende lezers).
Annotatie
Zes maal Suske en Wiske. Kaat is haar kat kwijt. Het is feest in de klas. En Suske en Wiske vinden een ei. Wat zit erin? Oplopend van AVI-Start t/m AVI-M5. Vanaf ca. 6 jaar.
Flaptekst
De AVI-verhaaltjes van Junior Suske en Wiske vertellen met eenvoudige woorden en hele korte zinnen elke keer opnieuween boeiend verhaal. Dat is de reden waarom ze zo geliefd zijn bij beginnende lezers.Met dit dubbeldikke AVI-leesboek kunnen ze hun hartje weer helemaal ophalen. Het leesniveau van de verhalen stijgt van AVI 1 tot en met AVI 4. Zo groeit dit boek mee met de leesvaardigheid van de lezer. De verhalen op AVI-leesniveau 1 kunnen al na enkele weken leesonderwijs gelezen worden. De verhaaltjes in dit boek zijn opgebouwd volgens de regels van de klassieke AVI-leesmethode. Die telt 9 niveaus. Leest uw kind op basis van de alternatieve AVI-methode? Vooraan in het boek vindt u een tabel waarmee u gemakkelijk kunt omschakelen tussen het klassieke en het alternatieve AVI-niveau. Veel leesplezier!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen