Keepster gezocht
dyslexie uitgave
Pieter Feller
Auteur:
Uitgegeven:
Deventer, 2017
Serietitel:
Het meidenteam
Serienummer:
2
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
5 september 2017
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4208-0
EAN:
9789463242080
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
133 pagina's
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh Sijthoff, 2016. - 2e druk. - (Het meidenteam ; 2). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
De meiden van FC Daalbergen voetballen goed. Maar wat moeten ze als keepster Amy geblesseerd raakt? De ouders van reservekeepster Maaike willen liever niet dat ze voetbalt. En hoe reageert het team als trainer Rosalie gaat samenwonen met een vrouw? Vanaf ca. 10 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Keeper Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. FC Daalbergen heeft geen reservekeeper, dus trainer Rosalie moet nu bedenken wie Amy kan vervangen. En ze heeft al zoveel aan haar hoofd. Ze gaat samenwonen met Svetlana en nodigt alle meiden uit voor een feest. Maar mag Maaike er wel van haar ouders heen? Intussen duikt ook de mysterieuze jongen langs de lijn weer op. Wat wil hij toch? Is hij verliefd op een van de meisjes of zit er iets heel anders achter? Over vriendschap, verliefdheid en heel veel voetbal! Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Een superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen. 
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen