Keukenhandboek garneertechnieken
technieken voor decoraties van deeg, groenten, fruit, suiker en chocolade
Cara Hobday
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2012
Editie:
2e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2010
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Food presentation secrets
Jaar van uitgave:
2010
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Quarto
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Co-auteur:
Foto's:
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Menu- en serveerkunde - Tafelversiering (629.1)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0230-7
EAN:
9789048302307
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
176 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Food presentation secrets. - London : Quarto, 2010. - Met reg. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2010.
Annotatie
Flaptekst
Spectaculaire presentaties
Verfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.

- De technieken, gereedschappen, ingrediënten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in

- Stapsgewijze foto’s en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden
samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.

- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingrediënten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.

- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities creëren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen