Keukenhandboek snijtechnieken
technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren, uitbenen
Marianne Lumb
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2012
Editie:
2e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 februari 2010
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Kitchen knife skills
Jaar van uitgave:
2009
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Quarto
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Bereiden en conserveren van voedings- en genotmiddelen (629)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0229-1
EAN:
9789048302291
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
176 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Kitchen knife skills. - London : Quarto, cop. 2009. - Met reg. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2010.
Annotatie
Flaptekst
Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert,
een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.

Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen