Kijk toch uit, juf!
Corien Oranje
Auteur:
Uitgegeven:
Heerenveen, 2018
Serietitel:
Juf Fiep
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
25 september 2018
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Leren lezen (287)
Technisch leesniveau:
M4
Codes
ISBN:
978-90-854332-8-6
EAN:
9789085433286
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
120 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Titelpagina vermeldt: Vier boeken in één en AVI-Groeiboek M4-E4.
Annotatie
Juf Fiep en haar leerlingen maken vier spannende avonturen mee. Eef wordt ontvoerd. Juf Fiep vliegt van een skischans af. Er wordt een geitje gestolen. En de klas gaat op kamp. Twee verhalen op AVI-M4 en twee op AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.
Flaptekst
Deze dubbeldikke Juf Fiep bestaat uit maar liefst vier boeken, in opklimmend avi-niveau. Elk verhaal speelt zich af in een ander seizoen. In het verhaal over de herfst zetten juf Fiep en haar klas alles op alles om Eef te redden uit de handen van een oliedomme ontvoerder. In het winterverhaal skiet juf Fiep per ongeluk van een steile skischans af. Ze komt in een gevaarlijk bos terecht en lijkt spoorloos verdwenen. In het verhaal over de lente ontdekt groep 3 dat een gemene boef het pasgeboren lammetje van boer Gijs naar de slager wil brengen! In het zomerverhaal gaan juf Fiep en haar kinderen op kamp. Als juf Fiep in een boom klimt om een beter bereik te hebben voor haar mobiel, wordt ze onverwachts meegenomen door een aap.

Kijk toch uit, juf! is ideaal voor kinderen die houden van de spannende, vrolijke avonturen van juf Fiep, maar die qua leesniveau al verder zijn.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen