Klaartje Koe
dit verhaal maakt kabaal
Axel Scheffler
Auteur:
Uitgegeven:
[Haarlem], 2016
Editie:
Eerste druk
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Cuddly cow
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Nosy Crow Ltd
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Peuterboeken (271)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6548-4
EAN:
9789025765484
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
15 cm
Omvang:
14 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Cuddly cow. - London : Nosy Crow Ltd, © 2016. - Tekst Nosy Crow Ltd, illustraties Axel Scheffer. - Rug vermeldt: met geluids-knop. Rond die knop staat: dit verhaal maakt kabaal.
Annotatie
Klaartje Koe is heel moe en wil graag slapen. Maar alle dieren op de boerderij maken zo’n lawaai! Is er ergens een rustig plekje voor Klaartje? Oblong hardkartonnen prentenboek met vrolijke kleurenillustraties, tekst op rijm en een geluidsknop. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Flaptekst
'Klaartje Koe' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Klaartje laten loeien!

Met Axel Scheffler naar de boerderij
Axel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere succesvolle prentenboeken, is een meester in het illustreren van dieren. Met zijn herkenbare stijl weet hij kinderen van alle leeftijden aan te spreken. In de serie kartonboekjes waar 'Klaartje Koe' onderdeel van is, neemt hij peuters mee naar de boerderij.

Laat Klaartje Koe loeien
Klaartje Koe is moe en zoekt een lekker plekje om te slapen. Dat is nog niet gemakkelijk op zo'n drukke boerderij! Het simpele verhaaltje is perfect op peutermaat en het ritmische rijm maakt het een heerlijk boekje om voor te lezen. Extra leuk: met de geluidsknop met een levensecht dierengeluid kun je Klaartje laten loeien.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen