Kleine blauwe truck
Alice Schertle
Auteur:
Uitgegeven:
Haarlem, 2018
Editie:
[5e druk]
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
28 mei 2015
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Little blue truck
Jaar van uitgave:
2008
Plaats van uitgave:
Boston, MA
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Illustraties:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Prentenboeken (<6 jaar) (273)
Leeftijdscategorie:
Voor peuters
Codes
ISBN:
978-90-257-6082-3
EAN:
9789025760823
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
32 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Little blue truck. - Boston, MA : Houghton Mifflin Harcourt Books for Young Readers, 2008. - 1e druk: 2015.
Annotatie
Kleine blauwe truck gaat een eindje rijden. Allerlei dieren rijden met hem mee. Dan worden ze ingehaald door een grote gele truck. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.
Flaptekst
'Kleine blauwe truck' is een klassiek prentenboek over auto's, dieren en de boerderij. Het boek is al jaren razend populair in Amerika, en nu eindelijk ook in het Nederlands te verkrijgen.

Auto's op de boerderij
Kleine blauwe truck is de vriendelijkste wagen van de boerderij. Hij is bevriend met alle dieren en staat altijd voor iedereen klaar. Zélfs de knorrige kiepwagen, die altijd hard langs hem heen rijdt, helpt hij uit de brand. Of eigenlijk: uit de modder. Maar dan komt kleine blauwe truck zelf vast te zitten... Gelukkig heeft hij een hoop vrienden die hem graag een duwtje komen geven!

Amerikaanse bestseller
'Kleine blauwe truck' is een vrolijke kakafonie van toeters en dierengeluiden, die jonge kinderen maar wat graag mee zullen willen roepen. Deze moderne klassieker is een absolute bestseller in de Verenigde Staten en zal ongetwijfeld ook de harten van kleuters (en hun ouders) in ons land veroveren.
Literaire adressenbank
Uitgever
Nieuws
Literaire Prijzen
Delen