Koken met 4 ingredienten
meer dan 200 smakelijke gerechten met slechts 4 ingredienten
Joanna Farrow
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2014
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
25 september 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
50 fantastic recipes with just four ingredients
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Lorenz
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-0753-1
EAN:
9789048307531
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22,6 cm
Omvang:
264 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: 50 fantastic recipes with just four ingredients. - London : Lorenz, 2005. - Eerder verschenen in: Snel en eenvoudig koken. - 2003. - Met reg.
Flaptekst
Koken met 4 ingredi├źnten is het ultieme kookboek voor iedereen die van eenvoudige, gemakkelijk te bereiden recepten houdt, met een fantastische verzameling van meer dan 200 recepten.

Elk recept is om van te watertanden en bestaat toch maar uit vier ingredi├źnten. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is zonder veel moeite een fantastische maaltijd op tafel te zetten.

Probeer de verfijnde maar in een oogwenk bereide gerechten als Bruschetta met geitenkaas en walnoten, Geroosterde paprika's met halloumi en pijnboompitten of Kipschnitzel met citroen en serrano-ham.

Geniet van verbluffend simpele desserts als Witte chocoladetaart met brownies, Karamelterrine met pecannoten en Zomervruchten met sabayonglazuur.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen