Koken met chocolade
100 tongstrelende hartige recepten
Eberhard Schell
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht, 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
26 mei 2015
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Kochen mit Schokolade
Jaar van uitgave:
2013
Uitgever:
Christian Verlag
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Brood en gebak (629.77)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-483-1141-5
EAN:
9789048311415
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
30 cm
Omvang:
159 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Kochen mit Schokolade. - Christian Verlag, 2013. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Groente gaat bijzonder goed samen met zowel pure als melkchocolade. Vis wordt prachtig verfijnd door zachte pure chocolade, en schaaldieren door witte chocolade. En bij vlees luidt het devies: hoe donkerder het vlees, hoe donkerder de chocolade. Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!

Bij koken met chocolade worden niet alleen edele chocoladesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika en van Aziatische en Afrikaanse terroirs gebruikt. Ook fijn chocoladezout, cacaoboter of cacaonibs kunnen een gerecht heel subtiel een milde chocoladetoon geven zonder alles te overheersen.

En natuurlijk mag een passende wijn niet ontbreken! Met de uitstekende wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp komt u snel tot een goede keuze. Laat u verleiden tot de vele hartige verrukkingen van chocolade en wijn.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen